18000 CPH 250ml / 330ml / 500ML Aluminium bisa ngombe minuman berkarbonasi Mengisi Lini produksi Mesin Sealing

Katrangan singkat:

Merk: WILLMAN

Produk: minuman berkarbonasi kaleng

Paket: Aluminium kaleng

Kapasitas: 18000 kaleng saben jam

Layanan sadurunge sale: Desain tata letak lini produksi

Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: Kira-kira 30 dina

Fungsi: Isi lan seaming

Kelas otomatis: otomatis

Daya: 5.5KW

NW: 6500KGS

 

 


Detail Produk

Tag produk

DESKRIPSI PRODUKSI

18000 CPH 250ml / 330ml / 500ML Aluminium bisa ngombe minuman berkarbonasi Mengisi Lini produksi Mesin Sealing

Mesin ikicocok kanggo aluminium bisa ngisi lan nutup omben-omben utawa bir berkarbonasi.

Iki dilengkapi piranti canggih,peralatan listrik, lan teknologi kontrol pneumatik.

Nduwe karakteristik ngisi kanthi akurat, kacepetan dhuwur, cairkontrol tingkat, seaming andal, wektu konversi frekuensi, mundhut isi kurang isi.

Mesin ngisi lan seaming bisa dilengkapi sistem kontrol jarak jauh yen dibutuhake pelanggan.

 

DESKRIPSI PROSES PRODUKSI

Sistem Canning diwiwiti saka depalletizing kaleng kosong.komplong kosong bisa depalletized saka pallet dening push siji lapisan dening siji lapisan.

Kaleng bakal disiram ing trowongan jinis sekrup lan diterusake kanggo ngisi.Cangkir tengah tutup tutup bakal tiba ing kaleng.

Nalika kaleng pas karo posisi ngisi, katup pangisi lan ndhuwur kaleng bakal disegel nganggo cincin jinis karet.

Gerakan cangkir centering digawe dening roda idler plastik ing gerakan curvilinear.

Sawise diisi, tutup bakal ditutup, hawa dibuwang, lan cangkir tengah bakal munggah saka kaleng.

Kaleng sing diisi bakal dikirim menyang chain conveyor, banjur menyang capper.

Capper bakal njupuk tutup, nguripake liwat pinggiran bisa lan nguripake pinggiran kanggo rampung sealing tumindak dening kontrol cam.

Sawisé iku, bisa ditransfer menyang sistem conveying kanggo precess sabanjuré - pasteurization.

KONFIGURASI

1. PLC
Mitsubishi
2. Motor Utama
ABB
3. Komponen pneumatik
Airtac
4. Layar tutul
Proface
5. Inverter
Mitsubishi
6. Pamungkas
Siemens utawa Schneider
7. Kontaktor
Siemens utawa Schneider
8. Ngalih jarak
lara
9. Ngalih fotolistrik
lara
10. bantalan lubrication
Igus

PARAMETER TEKNIS

 

Model
Kapasitas
Dimensi sakabèhé
Isi sirah Sealing sirah
daya
Bobot
WM12-4
150 kaleng / min

3350 * 2150 * 2100 mm

12
4
3,5 kw 3500 kg
WM18-4
200 kaleng / min
3500 * 1950 * 2000 mm
20
4
5,5 kw 4000 kg
WM24-6
200 kaleng / min
3560 * 2150 * 2100 mm
24
6
6,5 kw 5300 kg
WM36-6
300 kaleng / min
4600 * 2300 * 2200 mm
36
6
7,5 kw 8000 kg

PRODUKSI LINE DRAWING

Carbonated drinks canning line drawing1






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin