18000 CPH Lini Produksi Minuman Berkarbonasi Kaleng Dikemas ing Kaleng Aluminium

Katrangan singkat:

Merk: WILLMAN

Produk: Lini produksi minuman berkarbonasi kaleng

Paket: Aluminium kaleng

Kapasitas: 18000 kaleng saben jam

Layanan sadurunge sale: Desain tata letak lini produksi

Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: Kira-kira 30 dina

Fungsi: Whole production line

Kelas otomatis: otomatis

Daya: 5.5KW

NW: 6500KGS

 


Detail Produk

Tag produk

Karbonator

Panggunaan utama lan ciri

Mesin iki digunakake kanggo ngasilake macem-macem minuman berkarbonasi (campuran banyu, sirup, karbon dioksida) kayata lemon, cola, jus buah lan soda.Iki minangka peralatan utama ing peralatan produksi minuman (utamane peralatan utama kanggo produksi minuman medium lan dhuwur)

II Fitur:

1. Ngadopsi teknologi canggih ing industri kimia, area transfer massa gas-cair sing gedhe, mundhut resistance cilik, efisiensi dhuwur, konsumsi energi sing kurang, struktur sing prasaja, lan pompa centrifugal multi-tataran kanthi kinerja sing dipercaya lan swara sing kurang, supaya sakabehe Perlindhungan kinerja.

2. Mesin kasebut dilengkapi katup jarum proporsional kanthi presisi tinggi lan katup sudut pneumatik ing sirup lan pipa banyu, sing bisa nyetel rasio pencampuran kanthi akurat lan nyegah sirup lan banyu mili saka siji liyane.Tumindak kasebut sensitif lan dipercaya.

3. Mesin bisa gampang nyetel isi gas, lan bisa diatur liwat operasi cocok miturut syarat isi gas wedang.

4. Mesin kasebut dilengkapi sistem kontrol otomatis lengkap, sing nduweni kaluwihan saka aksi terkoordinasi, struktur prasaja, produksi terus-terusan, lan otomatisasi sing dhuwur.

Kinerja teknis lan paramèter dhasar

1. Kapasitas produksi: 4000 LPH (disesuaikan kanggo syarat keamanan)

2. Penyesuaian sawetara sirup kanggo rasio banyu: 1: 3 ~ 1: 10

3. Isi gas: (CO2: rasio volume H2O)> 2,8

4. Akurasi campuran: ≤2%

5. Suhu inlet banyu beku: 2 ~ 5 ℃

6. Tekanan inlet banyu beku: 0.01Mpa ~ 0.08MPa

7. Suhu inlet sirup: 2 ~ 8 ℃

8. Tekanan inlet sirup: 0.01Mpa ~ 0.08MPa

9. CO2 tekanan inlet: 0.7Mpa ~ 0.8MPa

10. Kemurnian karbon dioksida: > 99,9%

11. Tekanan kerja tank panyimpenan banyu lan tank sirup: 0.04MPa

12. Tekanan kerja tank panyimpenan: 0.2Mpa ~ 0.5MPa

13. Total daya motor: 4.5kw

carbonated drinks production line 5

Otomatis Aluminium Bisa Depalletizer

  1. Kapasitas: 200-600 CPM
  2. Diameter sing ditrapake: D52-D153mm
  3. Dhuwur sing ditrapake: 39~200 mm
  4. Tipe Dorong Kaleng: Otomatis
  5. Kaleng gaya output: Saka multi-baris kanggo baris siji
  6. Gaya ngangkat: Otomatis
  7. Ukuran: 7,5 × 4,5 × 3,2 m
  8. Bobot: 3.5T
Fruit juice Canning Production Line 1

Mesin Pembilas Tipe Geser

Kapasitas: 200⁓400 CPM

Bahan: SUS 304

Ukuran: 2400 × 2000 × 500 mm

Q2

Minuman berkarbonasi 2 ing 1 Isi lan Monoblock Seaming

  1. Bahan Pengisi: Minuman Berkarbonasi
  2. Diameter sing ditrapake: D53-D66mm
  3. Dhuwur sing ditrapake: 90 ~ 175 mm
  4. Suhu pengisian: 0-4 ℃
  5. Nomer katup pangisi: 32
  6. Kepala tukang jahit:
  7. Kapasitas: 300 CPM
  8. Tekanan udara: 0,4 MPa
  9. Konsumsi udara sing dikompres: 4Nm3 / jam
  10. Tekanan suplai: 0.4MPa
  11. CO2Syarat: Kemurnian 99,995%
  12. Daya: 7.5KW
  13. Ukuran mesin: 3550X2150X2000 mm
  14. Bobot: 6000Kg
carbonated drinks production line 4

Terowongan Pemanasan Botol kanggo Minuman Berkarbonasi

  1. Ukuran: L=11M W=1.5M
  2. Suhu stopkontak produk: 25-30 ℃
  3. konsumsi banyu: Daur-ulang nggunakake materi: SS304
  4. tank banyu dadi panas dening uap.Kanthi suhu.sistem kontrol.
  5. Deskripsi Fungsi: kanthi telung zona Suhu.
  6. suhu banyu.zona: suhu normal (3.5m)
  7. suhu banyu.zona: banyu adhem (3,5m)
  8. suhu banyu.zona: banyu adhem (4m)
  9. Bahan saka chain conveyor: PP
  10. Motor + nyuda: merek terkenal China
  11. Pompa banyu: pompa nanfang
  12. Rangka mesin: SUS304
  13. Kontaktor/proteksi: Schneider
carbonated drinks production line 1

Mesin Pengering Bisa Kab

Utamane digunakake kanggo nyebul netes ing permukaan botol sawise ngisi.Iku migunani kanggo mesin Labeling.

Parameter teknis:

Kapasitas produksi: 3000-6000 botol / jam

Duct Length: 1600mm

Daya: 5,5 kw

Ukuran: 1600 × 350 × 1400 mm

Can drying Machine

Mesin inspeksi tekanan internal

Priksa tangki kaleng sawise ngisi nitrogen cair, copot produk sing ora cocog kanthi swara lan nguwatirake

1. Bobot: 150kg

2. Kapasitas : 50⁓300 CPM

3. Ukuran: 2000 × 600 × 1400mm

Inner pressure Detection Machine

Mesin inspeksi tekanan internal

1, Kegedhen: L16390xW1800xH2500mm

2. Ukuran Tunnel Shrinkage: L2500 x W700 x H450mm

3. Max Paket Dimensi: L460mm * W280mm * H345mm

4. Kacepetan packing: 30pcs / min

5. Daya: 60kw

6. Transfer Sabuk Jembar: 686mm

7. Tekanan Udara Kerja: 0.6-0.8Mpa

8. Konsumsi Air: 80NL / min-100NL / min

9. Bobot Total: 5200kg

 

carbonated drinks production line 3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin