Mesin Dosing Nitrogen Cairan Aseptik kanggo Mesin Pangisi Aseptik

Katrangan singkat:

Mesin Dosing Nitrogen Cairan Aseptik kanggo Mesin Pangisi Aseptik

Merk: WILLMAN

Fungsi: Dosis nitrogen cair aseptik

Kacepetan Dosis: Maksimum 1330 botol / min

Status Aspetik : 99.99999%

Paket: PET botol/aluminium kaleng/botol kaca

Kelas otomatis: otomatis

Wektu Pembayaran: T / T

Wektu Pangiriman: 45 dina

 

 


Detail Produk

Tag produk

fea8b3ad

Pambuka Brief

Mesin Dosing Nitrogen Cairan Aseptik kanggo Mesin Pangisi Aseptik

Mesin dosis nitrogen cair aseptik minangka produk anyar sing diluncurake.

Liwat riset lan tes sing terus-terusan, tim teknis kita sukses ing mesin pangisi nitrogen cair aseptik.

Mesin ikiwis dibuktekake dening pelanggan minangka produk sing sukses,

 

Status aseptik produk rampung sing diisi wis tekan 99.99999%.

Iki minangka sukses liyane sing wis digayuh ing pangembangan produk anyar.

 

Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan mesin dosis nitrogen cair aspetik

Zhoushan Willman Machinery Technology Co.,Ltd
Alamat: NO.69 Xinychi Road, Kecamatan Donggang, Distrik Putuo, Zhoushan, Provinsi Zhejiang, China.
https://www.willmanmachinery.com/
https://wellmantec.en.alibaba.com/
Telp.: 0580-3711813 Fax.:0580-3711813
Email :joanne@willmantec.com

Mobile/Wechat/Whatsapp : +8618042297890

 

Profil Perusahaan

Zhoushan willman machinery technology Co., Ltd. minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi peralatan berteknologi tinggi, nggabungake riset lan pangembangan, desain, manufaktur, dodolan lan layanan.Kita khusus ing mesin pengalengan panganan lan minuman kaleng lan mesin dosis nitrogen cair kalebu mesin dosis cairan aseptik lan mesin deteksi produk panganan kaya pamriksa vakum, mriksa ruang sirah dll.

Tim trampil kita bakal menehi layanan profesional kalebu desain tata letak.Adhering kanggo hemat energi, ngirit tenaga kerja, lan kapasitas nambah, kita mbayar manungsa waé liyane kualitas ing produk kita gawé.

Willman Machinery minangka produsen mesin panganan lan minuman kaleng profesional sing diadegake ing taun 2014 kanthi tujuan nyedhiyakake mesin paling apik ing industri panganan kanthi rega sing kompetitif.Perusahaan kita miwiti karo mesin dosis LN2 lan mesin deteksi utawa inspeksi produk rampung liyane.

Kanthi dedikasi ing R&D lan inovasi perusahaan, kita wis entuk pangembangan anyar lan ditambahake menyang produk liyane ing mesin pangolahan panganan adhedhasar pengalaman sing sugih ing industri panganan.

Produk kita kalebu mesin deteksi.Amarga panjaluk pasar sing dhuwur kanggo produk ing rak, mesin deteksi nyedhiyakake deteksi kanthi cepet lan tepat kanggo njamin kualitas produk pelanggan.

 

Layanan Kita

Kita bisa nyedhiyani mesin mlaku video kanggo mriksa, kanggo rincian liyane lan layanan, hubungi kita.
* Instalasi / Komisioning / Pelatihan:
1 - Kita bakal ngatur teknisi kanggo instalasi mesin, komisi lan ngrampungake produksi uji coba nganti mesin mlaku kanthi lancar.
2 - Teknisi kita bakal nyedhiyakake latihan operasi mesin kanggo pelanggan ing pabrik pelanggan.
3 - Kita njamin yen produk kita anyar.

* Layanan purna jual:
1 - Sawise mriksa, kita nawakake 12 sasi minangka jaminan kualitas, tawaran gratis nganggo bagean lan nawakake bagean liyane kanthi rega paling murah.
2 - Yen sampeyan ora bisa ngatasi masalah, kita bakal ngatur teknisi menyang pabrik sampeyan ngatasi masalah kasebut.
3 - Sawise njamin kualitas, kita nawakake dhukungan teknis lan layanan sawise-sales.
FAQ
A1: Kita duwe proyek referensi ing sawetara negara, Yen entuk ijin saka pelanggan sing wis nggawa mesin saka kita, kita bisa ngandhani informasi kontak, sampeyan bisa ngunjungi pabrik.
Lan sampeyan tansah olèh teka kanggo ngunjungi perusahaan kita, lan ndeleng mesin mlaku ing pabrik kita, kita bisa Pick munggah saka bandara ing kutha kita.
Hubungi wong dodolan, sampeyan bisa entuk video mesin referensi sing mlaku
Q2: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan khusus
A2: Kita bisa ngrancang mesin miturut syarat sampeyan (bahan, daya, jinis ngisi, jinis botol, lan liya-liyane), ing wektu sing padha, kita bakal menehi saran profesional, kaya sing wis dingerteni, kita wis ana ing babagan iki. industri kanggo akèh taun.
Q3: Apa jaminan utawa garansi kualitas yen kita tuku mesin sampeyan?
A3: We offer sampeyan mesin kualitas dhuwur karo garansi 1 taun lan nyedhiyani support technical dawa urip.
Kontak AS
Zhoushan Willman Machinery Technology Co.,Ltd
Alamat: NO.69 Xinychi Road, Kecamatan Donggang, Distrik Putuo, Zhoushan, Provinsi Zhejiang, China.
https://www.willmanmachinery.com/
https://wellmantec.en.alibaba.com/
Telp.: 0580-3711813 Fax.:0580-3711813
Email :joanne@willmantec.com

Mobile/Wechat/Whatsapp : +8618042297890


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin