Mesin uji Bocor Botol lan Wadah

Katrangan singkat:

Mesin uji Bocor Botol lan Wadah

Merk: WILLMAN

Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: 2 set RTS (Siap dikirim)

Fungsi: Deteksi kebocoran

Kelas otomatis: otomatis

Paket: botol utawa wadhah apa wae

Ngawasi wektu nyata tekanan internal kaleng lan botol PET sawise dosis nitrogen cair,

uga deteksi tekanan omben-omben sparkling liyane sawise sealing (capping).SSistem deteksi PLC iemens

High-precision dynamic tracking sensor

Sowah-owahan meksa mall bisa dideteksi

Ppangadilan ora nyata lan pas sawise pitungan lan comparison


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Bisa digunakake kanggo ngawasi tekanan internal wektu nyata lan kaleng ngisi nitrogen cair lan botol PET lan nyoba tekanan liyane kanthi ngisi uap.Piranti kasebut bisa kanthi cepet ndeteksi lan mbusak produk sing ora nduweni kualifikasi lan nyedhiyakake weker swara lan cahya, ngidini pangguna tansah ngawasi apa peralatan ngarep bisa digunakake kanthi bener kanggo mungkasi produk sing ora nduweni kualifikasi sing mili menyang pasar kanthi efek sing ora becik.Nalika mbusak produk substandard terus-terusan mbiyantu nemokake masalah peralatan ngarep.Yen perlu, bisa disetel kanthi otomatis mungkasi peralatan ngarep kanggo nyuda mundhut.Kajaba iku, fasilitas detektor kanggo nyetel volume pangisi mesin nitrogen cair.Piranti kasebut nduweni kemampuan kanggo nemtokake manawa tekanan internal qualified tinimbang ngrusak tank.

Parameter teknis

1 Kelembapan Kelembapan relatif 0-100%
2 Ketinggian kerja 6050 mèter ndhuwur segara karya
3 rame Swara terus-terusan≤78DB(A)
4 Bobot 150 kg
5 Kapabilitas 0-400 kaleng / min
6 Tes akurasi 99,99%
7 Udara sing dikompres Digunakake kanggo nyuplai eliminasi silinder.Perlu tabung udara diameter 8mm, kisaran tekanan 4-6 kg.
8 Kapabilitas 0-400 kaleng / min
9 Uji rentang tekanan sing ditrapake 0-6 bar
10 Deteksi akurasi statis 0,01 bar

 





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin