Lini produksi iwak tuna kaleng saka A nganti Z

Katrangan singkat:

Lini produksi tuna kaleng saka A nganti Z

Merk: WILLMAN

Aplikasi: Mesin lini produksi tuna kaleng

Desain tata letak produksi: desain gratis

Daya: 30 kw

Bahan: SUS 304

Kelas otomatis: otomatis

Wektu Pembayaran: T / T

Wektu Pangiriman: 60 dina


Detail Produk

Tag produk

Fase produksi tuna kaleng

Resepsi lan nglereni

Adhang

Ngiring

Deteksi logam

Isi ing kaleng

Isi Minyak

Sealing

Disegel Bisa ngumbah

Sealed Can Blowing drying

Disegel Bisa palletizing

Disegel Bisa depalletizing

Printing Tinta

Labeling

Packing kardus 

Mesin Masak Tuna Kab

1) Ukuran peralatan panci masak: 4700x1500x2300mm.

Materi saka panci masak digawe saka stainless steel 304, kekandelan saka liner utama 3mm, support utama dikiataken karo 10 # saluran baja, jampel digawe saka wool rock, kekandelan 50mm, lan kekandelan saka Papan insulasi yaiku 1,5 mm.

2) Uap langsung digawe panas, nozzles uap ing tank utama disebarake kanthi merata miturut ukuran, lan kontrol uap nganggo kontrol tutup kursi sudut uap, kontrol suhu otomatis, lan katup dilengkapi kontrol otomatis lan manual.

3) Lawang dirancang kanthi bukaan kaping pindho lan nganggo engsel bantalan beban, sing trep lan kedap udara kanggo mbukak lawang.

4) Panci masak dilengkapi saklar tekanan, katup pengaman, pengukur tekanan, katup, lsp.

Canned Tuna Production Line machine

Kréta Masak Tuna

1) Ukuran keranjang masak: dawa 1000 × jembaré 755 × dhuwur 1435mm

2) 304 Stainless Steel karo 8 lapisan ( Plate tray bisa diprodhuksi miturut ukuran iwak)

3) Roda troli digawe saka roda sing tahan suhu lan nyandhang, sing cocog karo syarat beban.

Canned Tuna Production Line machine 1

Semprotan Cooling Rack

1) Rak digawe saka stainless steel.Pipa ngubengi minangka kamar semprotan ring-shaped.Suhu tuna sing wis dimasak relatif dhuwur, lan banyu adhem langsung disemprotake ing permukaan iwak kanggo adhem.

2) Tata letak pipa miturut bengkel nyata.

Canned-Tuna-Production-Line-machine-2

Mesin Pengantar Loining

1) conveyor iki wis telung lapisan conveyor belt, lapisan ndhuwur kanggo obah tray kanggo daging iwak dianggep, lapisan tengah kanggo obah tray kanggo iwak ditambani.Lapisan ngisor dikirim dening sabuk, sing digunakake kanggo ngirim sampah.

2) Pigura utama digawe saka tabung persegi stainless steel 40x40x2, lan sisih ndhuwur diwenehake karo rak placement pigura plastik.Tabel operasi disetel ing loro-lorone, kekandelan saka piring punika 1.5mm.Lan ana bolongan ing piring kanggo ninggalake sampah menyang ngisor conveyor belt.

3) Cconveyor motor daya: 2x1.1KW;sabuk conveyor daya motor: 1.1KW

4) Ukuran peralatan: 18000x1500x1400mm

Canned Tuna Production Line machine 3

Metal Detektor

1) Nalika tilak logam dideteksi, swara, cahya lan instrument bakal weker ing wektu sing padha, lan mesin bakal mungkasi utawa kick metu produk unqualified.

2) Produk iki nggunakake komputer kanggo mbentuk sistem kontrol.Miturut syarat khusus pangguna, bisa ngrampungake statistik jumlah obyek sing dideteksi, statistik klasifikasi produk sing berkualitas lan produk sing ora cocog, panyimpenan lan percetakan data, identifikasi produk konsentrasi garing lan udan, lan macem-macem piranti sing digunakake kanthi bebarengan wektu.Pemisahan interferensi lan syarat liyane.

3) Cara deteksi: deteksi gelombang elektromagnetik, sirkuit analog anyar digabungake karo sirkuit digital

4) Tampilan: sirkuit digital anyar 7-inch tutul layar LCD full-werna

5) Jembar deteksi efektif: 40CM

6) Dhuwur deteksi efektif: 10-20CM

7) Pangaturan sensitivitas: 90 tingkat

8) Sensitivitas deteksi: 0.8-3.0mm werni wesi, 1.5-5.0mm stainless steel

9) Mode weker: weker buzzer, motor mandheg kanthi otomatis, lan piring flip kanthi otomatis dibusak.

10) Kacepetan sabuk konveyor: 20m / min

11) Sumber daya: 100-265VAC, 50-60Hz

12) Ukuran tampilan: 133cmx61cmx140cm

Canned-Tuna-Production-Line-machine metal detector

Mesin Isi Daging Tuna Otomatis

1) Mesin pengalengan fillet iwak otomatis minangka jinis peralatan anyar sing dikembangake dening pabrik kita kanggo nglereni lan pengalengan tuna, salmon lan spesies iwak liyane sing padha.Miturut prinsip mesin dicing asli, mesin iki bisa nambah akurasi ngisi lan kacepetan produksi nalika njamin kualitas dicing.Daya utama lan daya tambahan saka mesin iki nganggo motor AC metu-saka-phase telung langkah, lan dipakani daging nganggo motor servo daya dhuwur, kang nduweni akurasi posisi dhuwur, tumindak kompak lan terkoordinasi.Bagian kontrol dikontrol dening pengontrol logika sing bisa diprogram, lan kabeh mesin dioperasikake nganggo layar tutul.Jumlah ngisi lan kacepetan produksi bisa gampang disetel ing layar tutul.Komponen listrik utama yaiku bagean vitalitas sing diimpor.

 

2) Data Teknis

Item

Unit

Spec.

Kapasitas

Bisa / menit

110-140

Bisa ukuran

Bisa Diameter

mm

D83.3

Tinggi Bisa

mm

32~54

Tegangan

Tegangan

V

AC380±10%

AC 220±10%

Urutane

Hz

50±2%

daya

Motor Utama

kw

3

Dhukungan Motor

kw

1.5

Motor Servo Kab

kw

6.6

Bobot

T

1.8

Kegedhen

m

4.4x1.2x1.5

 

3) Prinsip lan proses kerja

Dicing daging iwak otomatis lan mesin pengalengan ngrampungake dicing lan pengalengan otomatis liwat tumindak kayata pengalengan, pakan daging, clamping, nglereni daging, pindah, nyurung daging (daging daging cincang), hooking komplong, lan sapiturute. Kacepetan produksi bisa diatur kanthi konversi frekuensi.Motor drive cam utama, cam clamping, loro push cams lan katrol.Cam utama ngrampungake pamindahan lan aksi nglereni daging;clamping cam ngrampungake tumindak clamping kiwa lan tengen;loro meat pushing cams ngrampungake kiwa lan tengen meksa nindakake perkara;wheel pancing jangkep tumindak hooking, lan kabeh komponen diatur kanggo ngrampungake proses siklus lengkap.Sabuk pakan daging didorong dening motor servo, lan loro switch jarak sing dipasang ing poros output motor utama digunakake minangka sinyal wiwitan.Dawane rotasi motor servo bisa diatur ing layar tutul.Motor tambahan utamane nyopir sabuk sisih ngisor conveying mburi lan sabuk ndhuwur conveying mburi.Motor iki nduweni rong kecepatan, sing utamane dikontrol dening saklar magnetik sing dipasang ing klompok silinder pisanan.Nalika ngalih Magnetik wis sinyal, mlaku ing kacepetan alon, lan nalika ora ana sinyal, mlaku ing kacepetan lengkap..Ing ndhuwur rong klompok silinder, klompok pisanan kanggo ngontrol jumlah meat, kang ngrambah dening nyetel saklar Magnetik;klompok kapindho iku kanggo ngontrol dhuwur saka iwak.

Sijine teken iwak sing diproses ing platform daging iwak, lan kanthi manual sijine daging iwak ing sabuk conveyor.Didorong dening sabuk conveyor mburi lan ngisor, dikirim menyang bagean penet awal.Bagean penet dhisikan ngliwati sabuk roda tekan ndhuwur mburi., Sabuk conveyor mburi lan ngisor lan loro sabuk sisih pisanan pencet daging iwak, banjur terus feed maju.Mekanisme penet daging bolak-balik luwih meksa iwak

daging (siji tumindak mencet dileksanakake kanggo saben rong komplong), lan banjur papat sabuk mimpin dening servo ing (Front ndhuwur meksa roller sabuk, loro sabuk sisih, ngarep lan ngisor conveyor belt) ngirim daging iwak metu saka port discharge (ing dawa saben dipakani adhedhasar dawa pesawat), piring clamping clamps daging iwak sing protrudes saka port discharge, banjur Cutter Cut mati cepet, Cut mati daging iwak sing nempel metu saka port discharge, Cutter bali. , lan ing wektu sing padha, piring shift ngirim daging iwak sing dipotong menyang stopkontak tengen tank, lan mekanisme push daging nyurung potongan iwak sing dipotong menyang tangki kosong. ngunekke udhara kanggo misahake mekanisme meksa daging saka iwak, lan banjur bali.Ing cara mekanisme meksa daging bali, kaleng pancing wheel pancing kaleng metu.Nalika daging di-push, bali lan kecanthol ing stopkontak tengen, stopkontak bebarengan dipakani, clamping lan nglereni.Nalika tank ing stopkontak tengen wis kecanthol munggah, tumindak ndhuwur wis rampung ing posisi tengah.Piring shift ngirim iwak sing dipotong menyang stopkontak kiwa, lan stopkontak kiwa ngrampungake tumindak nyurung daging lan nyopot tangki, lan liya-liyane kanggo ngrampungake daging iwak.Proses pengalengan.

Canned Tuna Production Line machine 5

Konveyor Timbangan lan Pisah Otomatis

1) Sawise iwak diisi, mesin timbang otomatis elektronik digunakake kanggo milih lan nimbang kanthi otomatis miturut bobot tangki.

2) Akurasi ± 3g, lan kacepetan bobote 150 kaleng / min.

3) Nganggo modul elektronik bobot otomatis, perawatan anti banyu.

4) Setel data miturut syarat, yen kapenuhan bisa ora ketemu requirement bobot, iku bakal di-push adoh saka dalan utama dening silinder lan mlebu menyang conveyor bobot manual.

5) Daya inang peralatan: 1.5KW

6) Ukuran peralatan: 2000x800x1400mm

Canned-Tuna-Production-Line- Weighing and conveying separating machine

Timbangan lan Isi Tambahan kanthi Manual

1) Mesin iki minangka ngisi tambahan sawise ngisi iwak otomatis.Copot utawa tambahake daging iwak kanthi nimbang manual.

2) Ukuran peralatan: 4000x1335x930mm.

3) Braket peralatan digawe saka tabung persegi 40x40x2.

4) guardrail digawe saka stainless steel tabung babak.

5) Reducer nganggo regulasi kacepetan tanpa langkah kanthi kekuwatan 0.75KW.

6) Peralatan digawe saka stainless steel 304 kajaba motor lan jaring utawa sabuk.

Canned-Tuna-Production-Line- Weighing and conveying  machine

Mesin Pangisi Brine utawa Minyak

(1) Dimensi sakabèhé saka peralatan yaiku 4500x1050x2000mm

(2) krenjang peralatan digawe saka tabung kothak 40x40x2, lan conveying adopts chain keel ngaturaken jaringan chain.

(3) guardrail digawe saka stainless steel babak baja, lan ana 2 tank dipakani.

(4) Isi dikontrol dening katup kupu-kupu pneumatik, ana bal ngambang tingkat Cairan ing tong bahan, lan aduk nganggo aduk pneumatik.

(5) Pipa ngisi dikontrol dening katup kupu-kupu pneumatik, lan katup kupu-kupu dikontrol dening saklar fotoelektrik.

(6) Kabeh krenjang disambungake dening tray panrima, lan sup kebanjiran bali menyang tank daur ulang.

(7) Desain ngirimake maju-mundur kanthi bentuk S. Isi sup ing tahap kapisan lan sup tambahan ing tahap kapindho.

(8) Reducer nganggo regulasi kacepetan tanpa langkah, kekuwatane 0.55KWx2, 380V / 50Hz.

(9) Peralatan digawe saka stainless steel 304 kajaba motor lan jaring chain.

Canned Tuna Production Line machine 8

Mesin Seaming Vakum Otomatis (injeksi uap)

-- Mesin iki minangka mesin penyegel vakum otomatis siji-sirah sing dilengkapi 2 pasang roller sealing kanthi tliti dhuwur.Iki digunakake khusus kanggo vakum sealingf kanggo sealing timah bisa ing industri pangan dikemas kaleng.

Spesifikasi teknis utama

1) Kapasitas produksi: nganti 300 kaleng / min

2) Sealing sawetara: diameteripun tank 52.3 ~ 98.9mm, dhuwur tank 34 ~ 124mm

3) Daya Motor: 3KW (karo rem)

4) Dhuwur Inlet: 813mm

5) Ukuran: (LxWxH) Kira-kira: 2200x1460x1900mm

Canned Tuna Production Line machine 9

Mesin cuci kaleng segel

1) Mesin nganggo kamar sing ditutup kanthi banyu tekanan dhuwur ing kaleng sing diresiki ing rong tahap.Tahap pisanan wis dikumbah nganggo banyu panas kanthi deterjen.Banyu panas digawe panas dening uap, lan banyu sakabeheng bali menyang tank banyu kanggo daur ulang.

2) Tahap kapindho, kaleng disiram nganggo banyu sing resik, banyu bekas bakal didaur ulang menyang tangki banyu.

3) Flushing nganggo tekanan dhuwur, flushing kabeh.Sudut sirah siram bisa diatur, lan suhu banyu panas kanthi otomatis dikontrol dening pengontrol suhu, sing bisa diatur miturut syarat proses sing beda.

4) daya Motor: 2.75KW;Ukuran: 3000x750x1500mm.

5) Peralatan digawe saka stainless steel 304 kajaba motor.

Canned Tuna Production Line machine 10

Mesin bongkar muat bakul Semi Otomatis

1) Mesin loading lan unloading basket semi-otomatis nganggo silinder hidrolik kanggo framing semi-otomatis;komplong dikirim menyang platform conveyor canning dening sabuk conveyor, lan rongko wis digawa metu dening scraping manual saka komplong.Mudhun siji tingkat lan gawe lapisan pengalengan liyane nganti pigura sterilisasi kebak.Pungkasan, pigura sterilisasi didorong kanthi manual menyang pot sterilisasi kanggo sterilisasi.Sistem kasebut kalebu set silinder angkat hidrolik, sistem stasiun hidrolik, platform ngisi lan sistem kontrol.

2) Parameter teknis:

Kapasitas produksi: 60 kaleng / min

Daya mesin: 4 kw

Ukuran: 4000 × 1000 × 1200 mm

3) Unloading nganggo platform angkat hidrolik tetep kanggo unloading semi-otomatis.Kaleng sing disteril didorong metu dening troli pengalengan banjur dikirim menyang platform angkat hidrolik kanggo dibongkar.platform.Kranjang sterilisasi sawise sterilisasi uga ditarik dening gerobak tangan menyang trek lurus saka pigura unloading, lan banjur lumebu ing area unloading.Sawise sistem unloading diuripake, sabuk bolong diwiwiti, lan sistem hidrolik diturunake menyang tingkat sing paling murah.Sawise pigura lengkap di-push ing Panggonan, sistem hydraulic munggah kanggo Nalika dhuwur cocok, bisa meksa nindakake perkara silinder wiwit push kabeh lapisan komplong kanggo sabuk bolong.Nalika komplong wis rampung di-push metu saka pigura sterilization, meksa nindakake perkara maneh silinder.Ing wektu iki, copot papan sandwich banjur pencet tombol pemicu kanggo miwiti unloading sabanjuré.Siklus nganti pigura lengkap kaleng dibongkar.

Parameter teknis: Kapasitas produksi: 100 kaleng / min

Daya mesin: 3 kw

Canned Tuna Production Line machine 11

Mesin Blow Drying Kab

1) Sawise pop-top bisa metu saka sterilizer (pot), tetesan banyu ditempelake ing lumahing awak bisa, kang gampang kanggo mbentuk tetesan banyu, lan bintik teyeng katon ing lumahing, kang mengaruhi katon saka produk.Kekurangan iki bisa dicopot mengko liwat peralatan iki, lan permukaan bisa garing.Ing kemasan karton lan coding, lan liya-liyane, bahan utama mesin digawe saka stainless steel.

2) Parameter teknis utama:

Kapasitas produksi: 0 ~ 200 kaleng / min

Diameter tank sing ditrapake: Φ52.5 ~ 105mm

Dhuwur tank sing ditrapake: 32 ~ 133mm

Daya: 4KW

Ukuran: 2000 × 650 × 1500 mm 

Canned-Tuna-Production-Line- sealed can blow drying machine

Mesin Palletizing Bisa Disegel

1) Rak peralatan digawe saka baja karbon, lan permukaan dicet;

2) Pigura sabuk bolong digawe saka bahan stainless steel 304;

3) Sensor adopts (Jerman P + F);

4) Konverter frekuensi diadopsi (Danfoss, Denmark), yen ana motor servo, diadopsi (Taiwan Delta);

5) Piranti lan tombol listrik voltase rendah digunakake (Schneider, Jerman);

6) Komponen pneumatik digunakake (Taiwan AirTAC);

Fitur:

1. Sabuk bolong diwenehake menyang tank minangka platform panyimpenan buffer kanggo panganan kaleng

2. Nglumpukake, ngatur, dibagi tank, tank kode, lan lapisan kanthi otomatis

3. Gudang kode tank kanthi otomatis dilapisi lan diturunake kanthi bertahap, lan posisi kasebut akurat.

4. Manual loading lan unloading

5. Sawise siji stamping, bakal kanthi otomatis mandheg lan weker, utawa ketik link numpuk sabanjuré.

6. Sistem kontrol program komputer PLC, sistem pemantauan fotolistrik.

7. Struktur baja karbon dhuwur, kualitas dipercaya;kombinasi intensif, pendhudhukan papan cilik.

Canned-Tuna-Production-Line- sealed can palletizing Machine

Mesin Depalletizing Bisa Disegel

Mesin Depalletizing Can Kosong lan Mesin Cuci Can

- Aplikasi: kaleng logam depalletizing.

-- Komposisi struktur lan bahan: Struktur baja karbon.

(1) Platform feed chain conveyor bisa nyimpen siji paket luwih dhisik.

(2) Struktur baja karbon rangka, papan utama ing telung sisi yaiku piring beku stainless steel 2mm.

(3) Platform bisa ngirim saka chain bolong munggah pangkat punika 3,2 meter dhuwur, 1,2 meter amba lan 4,0 meter dawa, struktur stainless steel.

(4) Rantai conveyor kanggo palet: Struktur baja karbon.

(5) Sistem pengangkatan utama: Struktur baja karbon.

(6) Mekanisme ejeksi kaleng listrik: struktur baja karbon.

(7) Platform operasi lan langkah: Struktur baja karbon.

8) Ngangkat kanthi otomatis dikontrol dening sensor elektronik kanggo ndeteksi awak bisa, kaleng kasebut kanthi otomatis dijupuk dening conveyor baris kaping pindho.

Daya Motor: 2.6KW

Ukuran: 7600 × 2000 × 1850

Empty Metal Can Depalletizing Machine2

Elevator Magnetik Bisa Kosong

1) Katrangan peralatan: Mesin cuci otomatis kaleng magnetik ZGQX dikembangake kanthi inovatif miturut syarat proses ngisi logam.Utamane digunakake kanggo ngresiki kaleng kosong saka kaleng telung potong, lan uga cocok kanggo model liyane kanthi ukuran lan wujud sing padha.Mesin iki ngliwati kaleng kosong liwat piranti ngowahi jinis tape, lan langsung nyemprotake banyu ing tembok njero kaleng sawise ngowahi kaleng kanggo nyukupi syarat higienis panganan;banyu ngumbah langsung digawe panas dening uap, lan banjur rinsed liwat pump sanitary.

2) Kapasitas produksi: 400 kaleng / min.

3) Daya peralatan: motor 0.55KW,, daya pompa sirkulasi: 0.37KW, 380V/50Hz.

4) Ukuran: 3000 × 750 × 1100mm.

5) Materi peralatan: Kajaba kanggo motor, strip karet, lan krenjang, kabeh liyane digawe saka 304 stainless steel.

2.Empty Can Magnetic Elevator

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin