Mesin Jus Kaleng Isi lan mesin sealing jus kaleng produksi baris Vietnam

Katrangan singkat:

Mesin Jus Kaleng

Merk: WILLMAN

Aplikasi: Mesin Pengalengan Jus

Isi Kepala: 18 kepala ngisi

Mesin seaming: 4 kepala seaming

Tegangan: 380V

Daya: 7,5 kw

Kacepetan maksimal: 250 kaleng / min

Ukuran : 2800 x 1500 x 2200 mm

Bahan: SUS 304

Kelas otomatis: otomatis

Wektu Pembayaran: T / T

Wektu Pangiriman: 25-30 dina


Detail Produk

Tag produk

Pambuka Brief

Mesin ngisi jus kaleng lan mesin sealing ing baris produksi jus

Mesin panganan kaleng panganan kaleng Pangisi lan Mesin Pengedap

Gampang operasi

kacepetan dhuwur

Kinerja apik

Struktur sealing qualified

pangopènan trep

1. struktur sakabèhé luwih cukup lan ayu

2. Temenan sirah seaming ageng, nganggo prewangan abot kang ndawakake layanan seaming cam, wektu layanan normal ndawakake 5 kaping.

3. Struktur shafts Twin: Roll seaming pisanan lan muter seaming kapindho dipisahake.Pangguna bisa nyetel lan ngontrol gulungan seaming kanthi kapisah.

4. Arah rotasi arah anticlockwise ing proses seaming;komplong sing ditutupi ninggalake bagean capping kanthi otomatis minangka arah supaya ora senggol lan ngeruk.

5. Isi silinder minangka struktur busur, ora ana sudut mati supaya ora ana cairan.Iki nganggo desain resik otomatis CIP kanggo ngresiki tanpa nyuwek sirah ngisi sawise kerja.

 Mesin iki minangka peralatan sing dirancang lan diprodhuksi adhedhasar pengalaman pengepakan minuman 30 taun.

Iki nggunakake prinsip pangisi biasa, lan komponen listrik utama nganggo produk impor, kayata "Siemens" PLC, konverter frekuensi "Delta" lan sensor jarak "Omron" lan output analog "Siemens".Isi kanthi cepet, mlaku kanthi mantep, jahitan sing apik, penampilan sing nyenengake, trep kanggo panggunaan lan pangopènan, operasi layar tutul, kontrol frekuensi lan jarak ing antarane level cairan lan pinggir kaleng konsisten.Iki minangka peralatan sing cocog kanggo pabrik minuman lan tanduran panganan.

Pangguna bisa nyetel kacepetan produksi ing layar tutul.Weker mesin kanthi otomatis kabeh malfunctions umum lan nuduhake sabab lan posisi malfunction, PLC ndeteksi lan mutusaké kanggo nerusake utawa mungkasi mesin miturut tingkat malfunction.

Mesin kasebut minangka mesin ngisi lan mesin seaming.Iki dirancang adhedhasar nyerep teknologi canggih domestik lan manca.

Utamane digunakake kanggo ngisi lan seaming ombenan non-karbonat kaya jus buah, panganan kaleng kanggo ngisi sup lan seaming.

Sealing kasebut minangka spinning seaming dobel, kontrol kacepetan konversi frekuensi, kanthi karakteristik ngisi stabil, kacepetan dhuwur, volume ngisi sing akurat, ora ana kaleng sing ora diisi, ora netes, kontrol otomatis tingkat cairan ing tangki ngisi.

Lan tank pangisi bisa disambungake karo CIP (yen pabrik duwe) kanggo ngresiki lan disinfeksi.Kacepetan produksi terus diatur.

 

Parameter Teknis

Mesin Pengalengan Jus Lini produksi pengalengan jus

Mesin panganan kaleng kaleng Pangisi lan Mesin Seaming

 

Garis Pengalengan Jus Buah Otomatis Lengkap

Ora.

Item

WMGT-12-4

WMGT-18-4

WMGT-24-6

WMGT-36-6

1

Kepala Seaming

4

4

6

6

2

Isi Kepala

12

18

24

36

3

Kapasitas

80-150 kaleng / min

100-250 kaleng / min

100 ~ 300 kaleng / min

200 ~ 400 kaleng / min

4

dhuwur bisa ditrapake

39 ~ 170 mm

39 ~ 170 mm

39 ~ 170 mm

39 ~ 170 mm

5

Diameter bisa ditrapake

52,3 ~ 99 mm

52,3 ~ 99 mm

52,3 ~ 99 mm

52,3 ~ 99 mm

6

Udara Terkompresi

0.6MPa

0.6MPa

0.6MPa

0.6MPa

7

daya

7,5 kw

7,5 kw

11 kw

11 kw

8

ukuran (mm)

2800 x 1500 x 2200

3100 x 1800 x 2200 mm

3500 x 1950 x 2200 mm

4600x2300x2200mm

9

Bobot

3.5T

5T

5.5T

6.7T

 

Bahan

wangun

Diameter tutup

Ukuran Kaleng Aluminium

IsiVolume

Kaleng Aluminium

Babak

113#200#202#206#

180 ml / 250 ml

330ml / 355ml

475ml / 500ml

100-500ml utawa luwih

Kapasitas Produksi

4800 -24000 Kaleng saben menit

Parts kanggo beda

diameteripun kaleng

Pelanggan kudu tuku bagean tambahan kanggo komplong diameteripun beda.

Jus Pra-Produksi

Sistem pencampuran jus, Pengolahan banyu, CIP

Aliran produksi

Depalleting kaleng kosong - Cuci kaleng kosong - Isi - Seaming - Sterilisasi - Palletizing

Jalur Paket

Sistem

Tipe Labeling

Tipe Blok Packing

Gaya Blok

Sistem palletizing

 

Labeling feed rolling otomatis

Label nyusut PVC otomatis

manual

Film shrinker

Paket Wrap Around

Mesin Kemasan Robert Kab

1*2

2*3

3*4

4*6

3*5

Palletizer gantry posisi rendah

Robot Palletizer

Palletizer gantry posisi dhuwur

Palletizer Lengan Tunggal

Palletizer Manual

Power Supply

380V 3phase 50HZ utawa minangka syarat saka macem-macem negara






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin