Lini Produksi Ikan Tenggiri Kaleng

Katrangan singkat:

Lini Produksi Ikan Tenggiri Kaleng

Merk: WILLMAN

Aplikasi: Mesin produksi iwak mackerel kaleng - mesin draining

Kacepetan maksimal: Kontrol frekuensi

Ukuran : 5800 x 1500 x 800 mm

Tegangan: 380V

Daya: 2,5 kw

Bahan: SUS 304

Kelas otomatis: otomatis

Wektu Pembayaran: T / T

Wektu Pangiriman: 30-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Mesin Willman - Produsen mesin panganan lan minuman kaleng profesional saka China.

Kanthi pengalaman 15 taun, kita nyedhiyakake kabeh jalur produksi kanggo macem-macem jinis panganan kaleng utawa minuman kaleng, minuman berkarbonasi utawa non-karbonat.

Fruit juice Canning Production Line machinery manufacturer

 Ana macem-macem jinis produk banyu kaleng, miturut cara pangolahan sing beda: ngukus;ing lenga;goreng seger;ing saus tomat;iwak asap.

Kang dikemas kaleng iwak mackerel ing sauce tomat

Nggunakake iwak mackerel utawa produk banyu liyane beku utawa seger minangka bahan mentahan, isi ing komplong lan wis masak lan draining lan banjur kaleng karo sauce tomat utawa brine lan banjur diproses dening exhausting, sealing, lan sterilizing.

Fitur produksi mackerel kaleng mahcine -- Pengering Ikan Kaleng

Siji fitur

Iki digawe saka baja tahan karat SUS304 lan cocog kanggo nyiram banyu sawise wis masak nalika ngasilake produk banyu kaleng kaya iwak mackerel lan woh-wohan kaleng.

Iki dikontrol dening konversi frekuensi lan Schneider Electric.

Fitur produksi mackerel kaleng mahcine -- Pengering Ikan Kaleng

Mesin iki ngowahi komplong kanggo ngilekake banyu sawise kaleng wis dimasak ing terowongan kothak knalpot.

Nalika nggunakake trowongan kothak exhaust uap kanggo degassing lan masak, jumlah tartamtu saka uap bakal generate ing komplong lan isi kaleng bakal gawé sawetara Cairan ampas.

Fungsi mesin draining iki kanggo terus-terusan mbalikke komplong online lan pour banyu, kang trep kanggo sambungan saka komplong kanggo produksi uninterrupted.

Fitur produksi mackerel kaleng mahcine -- Pengering Ikan Kaleng

1. Pigura utama 304 SUS struktur stainless steel.
2. Dilengkapi karo stainless steel keropos pouring chain ember
3. Gunakake stainless steel chain drive
4. Regulasi kacepetan transmisi

Canned mackerel fish production machine - canned fish draining machine

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin