Mesin Capping kanggo Kaleng Susu Bubuk

Katrangan singkat:

Mesin Capping kanggo Kaleng Susu Bubuk

 

Vakum / Isi Nitrogen / Capping

 

Merk: WILLMAN

Istilah Pembayaran: T / T L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: 2 set RTS (Siap dikirim)

Fungsi: Vacuuming / Nitrogen gas flushing / Seaming

Kelas otomatis: otomatis

Paket: Metal Can

 

 


  • :
  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Aplikasi Produk

    Iki minangka mesin seaming Vacuum lan Nitrogen Charging Powder paling anyar.Iku otomatis bisa-in, bisa-metu, vakum, nitrogensiramlan seaming.

    Komponen listrik utama nganggo "Mitsubishi" PLC, konverter frekuensi, sensor jarak lan output analog "Siemens".Setel kacepetan produksi ing layar tutul.Weker mesin kanthi otomatis kabeh malfunctions umum lan nuduhake sabab lan posisi malfunction, PLC ndeteksi lan mutusaké kanggo nerusake utawa mungkasi mesin miturut jurusan malfunction.

    Iku ing wangun gedhe, mlaku anteng, nilai oksigen kurang lan otomatis dhuwur.Operasi layar tutul, lan kabeh proses seaming dumadi ing kamar sing disegel sing bisa tekan sanitasi produksi panganan.

    Kanthi kualitas sing dipercaya lan operasi sing gampang, peralatan sing cocog kanggo industri kaya panganan bubuk kaleng, apotek kaleng lan bahan kimia.

    Bebarengan karo mesin ngisi, bisa nambah kapasitas sampeyan.

    Biasane, para pelanggan nggunakake mesin seaming iki kanggo pengepakan bubuk susu, pengepakan bubuk kopi, pengepakan bubuk protein lan produk panganan bubuk liyane.

    Parameter teknis

    Double Kepala Vakum otomatis Nitrogen Seaming Machine Kanggo Metal Can

    Ora.

    Item

    Unit

    Parameter kanggo 1 sirah

    Parameter kanggo 2 kepala

    1

    Kapasitas Mode Dosing LN2

    bisa / min

    6~7

    12-14

    Mode Normal

    bisa / min

    10

    20

    2

    Jumlah sisa oksigen

    %

    <3%

    <3%

    3

    Kepala Jahitan

    sirah

    1

    2

    4

    Ukuran Bisa Ditrapake Tinggi Bisa

    mm

    D73~D126.5

    (300~502)

    D73~D 126.5

    (300~502)

    Bisa Diameter

    mm

    100-190

    100-190

    5

    Konsumsi udara sing dikompres

    m3/ min

    0.3

    0.5

    6

    Persyaratan udara sing dikompres

     

    0,6 ~ 0,8 MPa

    Pipa udara D8 Kab

    0,6 ~ 0,8 MPa

    Pipa udara D10

    7

    Konsumsi nitrogen

    L/kaleng

    15

    30

    8

    Kebutuhan Nitrogen

     

    0,2 ~ 0,4 MPa

    0,4 ~ 0,8 MPa

    8

    Daya Utama

    Kw

    4(Kalebu pompa vakum)

    3.5 + 5.5 (kalebu pompa vakum)

    9

    Vote

     

    3 Phase 380V/50HZ

    3 Phase 380V/50HZ

    10

    Bobot

    kg

    700

    900

    11

    ukuran

    mm

    1900×850×1700

    2060×1050×1700







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin