Hubungi Kita

微信截图_20210901172652

alamat

No.69 Xinchi Road, Donggang Sub-district, Putuo District, Zhoushan, Zhejiang Province, China

Telpon

Joanna: +86 18042297890
Helen: +86 13186790561
Kantor : 0086-580-3711813

jam

Ana kanggo ana 8:00 - 18:00
Akhir minggu lan preian 8:00 ~ 17:00

 

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

  • Youtube
  • Facebook
  • Linkedin