Mesin panganan kaleng kaleng Pangisi lan Mesin Seaming

Katrangan singkat:

Mesin panganan kaleng kaleng Pangisi lan Mesin Seaming

Merk: WILLMAN

Produk: Panganan utawa minuman kaleng

Paket: Aluminium bisa utawa Tin Can

Kapasitas: 4800-24000 kaleng saben jam

Layanan sadurunge sale: Desain tata letak lini produksi

Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: Kira-kira 45 dina

Fungsi: Isi lan seaming

Kelas otomatis: otomatis

Daya: 7.5KW

NW: 5000KGS

 


Detail Produk

Tag produk

Juice  can  filling and seaming machine

Pambuka Brief

 Garis Pengalengan Jus Buah Otomatis Lengkap

Mesin panganan kaleng kaleng Pangisi lan Mesin Seaming

Gampang operasi

kacepetan dhuwur

Kinerja apik

Struktur sealing qualified

pangopènan trep

 

Mesin kasebut minangka mesin ngisi lan mesin seaming.Iki dirancang adhedhasar nyerep teknologi canggih domestik lan manca.

Utamane digunakake kanggo ngisi lan seaming ombenan non-karbonat kaya jus buah, panganan kaleng kanggo ngisi sup lan seaming.

Sealing kasebut minangka spinning seaming dobel, kontrol kacepetan konversi frekuensi, kanthi karakteristik ngisi stabil, kacepetan dhuwur, volume ngisi sing akurat, ora ana kaleng sing ora diisi, ora netes, kontrol otomatis tingkat cairan ing tangki ngisi.

Lan tank pangisi bisa disambungake karo CIP (yen pabrik duwe) kanggo ngresiki lan disinfeksi.Kacepetan produksi terus diatur.

Parameter Teknis

 Garis Pengalengan Jus Buah Otomatis Lengkap

Mesin panganan kaleng kaleng Pangisi lan Mesin Seaming

Garis Pengalengan Jus Buah Otomatis Lengkap

Ora.

Item

WMGT-12-4

WMGT-18-4

WMGT-24-6

WMGT-36-6

1

Kepala Seaming

4

4

6

6

2

Isi Kepala

12

18

24

36

3

Kapasitas

80-150 kaleng / min

100-250 kaleng / min

100 ~ 300 kaleng / min

200 ~ 400 kaleng / min

4

dhuwur bisa ditrapake

39 ~ 170 mm

39 ~ 170 mm

39 ~ 170 mm

39 ~ 170 mm

5

Diameter bisa ditrapake

52,3 ~ 99 mm

52,3 ~ 99 mm

52,3 ~ 99 mm

52,3 ~ 99 mm

6

Udara Terkompresi

0.6MPa

0.6MPa

0.6MPa

0.6MPa

7

daya

7,5 kw

7,5 kw

11 kw

11 kw

8

ukuran (mm)

2800 x 1500 x 2200

3100 x 1800 x 2200 mm

3500 x 1950 x 2200 mm

4600x2300x2200mm

9

Bobot

3.5T

4T

5.5T

6.7T

Bahan

wangun

Diameter tutup

Ukuran Kaleng Aluminium

IsiVolume

Kaleng Aluminium

Babak

113#200#202#206#

180 ml / 250 ml

330ml / 355ml

475ml / 500ml

100-500ml utawa luwih

Kapasitas Produksi

4800 -24000 Kaleng saben menit

Parts kanggo beda

diameteripun kaleng

Pelanggan kudu tuku bagean tambahan kanggo komplong diameteripun beda.

Jus Pra-Produksi

Sistem pencampuran jus, Pengolahan banyu, CIP

Aliran produksi

Depalleting kaleng kosong - Cuci kaleng kosong - Isi - Seaming - Sterilisasi - Palletizing

Jalur Paket

Sistem

Tipe Labeling

Tipe Blok Packing

Gaya Blok

Sistem palletizing

 

Labeling feed rolling otomatis 

Label nyusut PVC otomatis

manual

Film shrinker

Paket Wrap Around

Mesin Kemasan Robert Kab

1*2

2*3

3*4

4*6

3*5

Palletizer gantry posisi rendah

Robot Palletizer

Palletizer gantry posisi dhuwur

Palletizer Lengan Tunggal

Palletizer Manual

Power Supply

380V 3phase 50HZ utawa minangka syarat saka macem-macem negara


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin