Isi detektor level cairan kanggo kaleng bir

Katrangan singkat:

Isi detektor level cairan kanggo kaleng bir

Merk: WILLMAN

Range Aplikasi: Mesin bisa ndeteksi 2-piece bisa, 3-piece bisa, botol PET, botol kaca, etc

Kacepetan: 300 kaleng / min

Tingkat nolak wadhah sing ora cocog: 99%

Paket: Botol PET / kaleng aluminium / kaleng / kaleng kaca

Kelas otomatis: otomatis

Wektu Pembayaran: T / T

Wektu Pangiriman: 2 set siap dikirim


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi Produk

 

WM-YW-300 jinis detektor tingkat Cairan diteliti, dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan kita, lan tekan tingkat lanjut ing domestik lan luar negeri.
Prinsip "intensitas sinar diganti kanthi owah-owahan tingkat pangisian daya saka bahan sing dideteksi sawise interaksi antara sumber foton energi rendah lan materi sing dideteksi" digunakake kanggo ngontrol lan mriksa kapasitas bahan cair.

Amarga metode pangukuran non-kontak, produk kasebut ngrampungake masalah yen metode timbang konvensional ora bisa ngukur kapasitas bahan cair ing baris produksi.Digunakake sacara umum ing deteksi otomatis ngisi bahan cair ing baris produksi (botol lan ngisi) panganan, obat, kimia, lsp.

 

Deskripsi Fungsional

(1) Tanpa pemanasan, deteksi bisa ditindakake langsung sawise miwiti produksi.

(2) Inspeksi non-kontak, kacepetan inspeksi cepet, lan akurasi dhuwur.

(3) Prodhuk bisa kanthi otomatis pas karo kacepetan produksi sing beda-beda lan nyadari deteksi dinamika.

(4) Produk kasebut digawe nganggo cangkang stainless steel, yaiku anti-kabut, bukti banyu lan daya adaptasi sing kuat kanggo lingkungan kerja.

(5) Radiasi sinar frekuensi dhuwur bakal dicegah kanthi otomatis ing wektu luang.

(6) Produk kasebut nggunakake implementasi sirkuit hardware lan sistem operasi sing dibangun, sing bisa njamin operasi stabil jangka panjang.

(7) Weker swara lan cahya bebarengan, kanthi otomatis mbusak wadhah sing ora cocog.

(8) Tampilan layar tutul 9 inch nyedhiyakake antarmuka operasi manungsa-mesin sing prasaja lan dipercaya, sing fleksibel lan trep kanggo ngganti jinis botol.

(9) Layar gedhe Cina tampilan, LED bali kristal Cairan, karakter cetha lan padhang, wong lan mesin komunikasi cara operasi.

(10) Tanpa sumber radioaktif isotop, prodhuk kasebut nggunakake desain sinar sing alus nalika proteksi sinar kasebut aman lan dipercaya.

Parameter utama

Kapasitas 300 kaleng / min
Ukuran Can sing Cocok kaleng aluminium, kaleng timah, botol PET lan botol kaca
daya 200W
Ndeteksi diameteripun 20 MM-100 MM
Ndeteksi dhuwur Ora dhuwur winates
Tegangan 380V/220V
GW/NW 100KG / 65KG
Ukuran packing 1300mm × 800mm × 500mm

Parameter teknis

 (1) Band operator linear kacepetan produksi: ≤1.8M/s.

 (2) 50mm bisa diameteripun kacepetan test maksimum munggah 1200 bisa / min

 (3) diameteripun Wadhah: 20MM-100MM

 (Detektor beda kanggo konsentrasi lan diameter wadah sing beda)

 (4) Résolusi dinamis: ± 2MM (gelembung lan goyang bisa mengaruhi akurasi)

 (5) Akurasi deteksi tingkat cairan statis: ≤0.5MM (banyu)

 (6) Statis l deteksi stabilitas 8 jam: ≤0.15MM (banyu)

 (7) rasio mbusak wadhah sing ora cocog: ≥99% (kacepetan deteksi: 1200 bisa / min)

 (8) kesalahan suhu: 0-40 ℃

 ≤0.25MM kanggo kesalahan suhu saka nilai deteksi 20 ℃

 (8) Persyaratan kerja: lebar wektu minimal 10 MS (karo lan tanpa kaleng)

 (9) Lingkungan panggunaan: suhu 0-40 ℃, kelembapan relatif≤95%

 

Gambar Produk



https://www.willmanmachinery.com/food-production-detection-machine/

https://www.willmanmachinery.com/food-production-detection-machine/


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin