GT4B4B-GT7B6A Bisa Isi Saus Otomatis lan Mesin Gabungan Seaming

Katrangan singkat:

Mesin panganan kaleng kaleng Pangisi lan Mesin Seaming

Merk: WILLMAN

Produk: Panganan utawa minuman kaleng

Paket: Aluminium bisa utawa Tin Can

Kapasitas: 60 kaleng per menit (2.2-3kg), 55 kaleng per menit (4.5kg)

Layanan sadurunge sale: Desain tata letak lini produksi

Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: Kira-kira 45 dina

Fungsi: Isi lan seaming

Kelas otomatis: otomatis

Daya: 5.5KW

NW: 6500KGS


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi Produk

Isi saos / tempel lan mesin seaming

Mesin iki minangka mesin pangisi lan pengedap 2.2〜4.5kg sing dirancang kanggo pangembangan lan produksi saos tomat ing taun 2010.

Wis digunakake digunakake ing Enterprises sauce utama domestik lan luar negeri.

Mesin iki minangka sing pisanan ing China, lan minangka peralatan sing cocog kanggo produk kaleng saka saos tomat, madu, susu kental, saus cabe lan saus woh.

Parameter teknis

 

Jumlah kepala sealing 4 sirah
Jumlah sirah ngisi 6 sirah
Kapasitas produksi 60 kaleng/min(2.2~3kg) 55 kaleng/min (4.5kg)
Cocog dhuwur bisa 110-270 mm
Cocog candia 0153 mm
Kapasitas bisa 1 ~ 4,5 kg
daya motor 5,5KW
Ukuran sakabèhé 3075 x 1695 x 2100mm (L x W x H)

 

 




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin