Mesin Seaming Kacepetan Tinggi Otomatis

Katrangan singkat:

Mesin Seaming Kacepetan Tinggi Otomatis

Merk: WILLMAN

Kacepetan: 200-400 kaleng / min

Istilah Pembayaran: T / T L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: 2 set RTS (Siap dikirim)

Fungsi: Sealing

Kelas otomatis: otomatis

Paket: Metal Can

 

 


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

 

Ora.

Item Spesifikasi

1

Model No. WM-GT4C-30 WM-GT4B100 WM-GTZX-4 WM-GT6B40

2

Kepala Jahitan 1 sirah 4 sirah 4 sirah 6 sirah

3

Kapasitas 25-30 kaleng / min 80-180 kaleng / min ≤ 250 kaleng / min ≤400 kaleng / min

4

Bisa Diameter D 99mm-153mm D105 ~ 153mm D 52.5mm-105mm D 52.5mm-83.3mm

5

Tinggi Bisa H89-245 mm H39-170 mm H39-133 mm H39-133 mm

6

Tekanan Udara 0,6 Mpa 0,6 Mpa 0,6 Mpa 0,6 Mpa

7

daya 380v 50hz 2.2KW 380v 50hz 3KW 380v 50hz 5.5KW 380v 50hz 7.5KW

8

ukuran 1180x1180x2000mm 1600 x 2400 x 2000 mm 1700 x 1600 x 2000 mm 3700 * 1920 * 2250 mm

9

Bobot 2200KG 2500KG 5000kg 5500kg

Produsen Mesin Pangan lan Minuman Kaleng Profesional

Lini Produksi Jagung Manis Kaleng (5-10 ton / jam kasedhiya)

Lini produksi Ikan Tenggiri/Sarden/Tuna (Kapasitas 60-80 ton/hari)

Lini produksi sarden kaleng (Kapasitas 60-80 ton / dina kasedhiya)

Lini Produksi Pasta Tomat Kaleng (kapasitas 3-100T/h kasedhiya)

Lini Produksi Kacang Kaleng (Kapasitas 100 -400 cpm kasedhiya)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin