Mesin pangisi kernel jagung / kacang / kacang mesin ngisi otomatis timah / kaleng aluminium / jar plastik

Katrangan singkat:

Mesin pangisi kernel jagung / kacang / kacang mesin ngisi otomatis timah / kaleng aluminium / jar plastik

Merk: WILLMAN

Kapasitas: 100-400 kaleng saben menit

Fungsi: Isi panganan kernel ing kaleng utawa jar kaca

Diameter kaleng sing ditrapake: 52-83 mm

Dhuwur bisa ditrapake: 39-170mm

Kelas otomatis: otomatis

Daya: 1,5 KW

NW: 1200KGS

Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing sightcans saben menit

Wektu Pangiriman: Kira-kira 35 dina


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi Produk

 Mesin ngisi kernel iki digunakake kanggo ngisi panganan menyang kaleng timah, botol kaca kaya jagung manis, kacang ijo, kacang polong, kacang buncis dll.Utawa potongan woh cilik utawa kubus, utawa jelle woh.

Ingkapasitas produksibisa nganti 400 kaleng utawa botol saben menite, ikudigunakake ing industri panganan kaleng utawa sawetara industri minuman.

Ingnginstal mesingelas ukur diadopsiingcangkir pindhosstruktur nested, sing bisa nyetel kapasitas ing sawetara tartamtu.

Parameter teknis

 

18 sirah

24 sirah

36 sirah

Kapasitas produksi:

0-200 kaleng / min

0-400

0-600

Diameter kaleng:

Φ52.5-73mm

Φ52.5-73mm

Φ52.5-73mm

Dhuwur kaleng:

80-160 mm

80-160 mm

80-160 mm

daya:

3,0kw

4,0kw

5,0 kw

Bobot:

2200 kg

2800 kg

3500kg

ukuran:

2440 * 2000 * 2000 mm

2540 * 2300 * 2100 mm

3200 * 2500 * 2200 mm

 




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin