Volume konsumsi bir susu saya tambah, kepiye carane entuk luwih akeh konsumen?

Bir banget populer, produk susu banget populer, supaya ana papan kanggo pangembangan kombinasi loro - bir susu?

Bisa uga ana bagean positif kanggo jawaban kasebut.Amarga ing taun-taun pungkasan, bir susu, minangka produk khusus ing Xinjiang, wis mboko sithik ngliwati watesan wektu lan papan lan mlebu pasar konsumen ing saindenging negara.

Swara persetujuan konsumen saya tambah akeh, lan volume konsumsi bir susu saya tambah akeh.Kepiye carane entuk luwih akeh konsumen?Nindakake proyek sing apik ing produk lan mbangun reputasi minangka titik pungkasan sing ora diragukan.

Filling and Seaming Machine

Milk bir minangka minuman susu alkohol.Sanajan jeneng kasebut bisa nggawe wong mikir yen iki minangka bir kanthi unsur susu, nanging isih ana bedane gedhe antarane bir susu lan bir biasa ing babagan proses produksi.Contone, bir susu nggunakake susu seger, malt, hop, lan liya-liyane minangka bahan mentah, lan ngliwati proses fermentasi ilmu lan teknologi biologi kabeh, kayata degreasing, sterilisasi, inokulasi, batching, homogenisasi, lan fermentasi.Kemasan njaba duwe logo minuman "Bakteri Asam Laktat";lan bir difermentasi karo malt.Amarga proses produksi beda banget, bir susu uga luwih kecut, manis lan sumilir ing rasa, kanthi rasa gelembung tipis lan isi alkohol sing kurang.Akeh konsumen ngevaluasi minangka susu kalsium mikro-gelembung AD.

Mesthine, bir susu, sing ana ing antarane produk susu lan bir, bisa uga luwih narik kawigaten wong ora mung amarga rasa, nanging amarga konsep sing digawa.Nggoleki pasar konsumen saiki, kelompok konsumen enom seneng ngombe, nanging luwih seneng anggur woh-wohan sing kurang alkohol kanthi atribut nutrisi lan sehat.Munculake bir susu kanthi unsur-unsur trendi mesthi bakal menehi pilihan anyar kanggo wong loro, lan bir susu bakal menehi rasa anyar lan tren.

Faktor liyane sing mengaruhi paningkatan pasar bir susu yaiku muncule eceran online anyar wis nyedhiyakake ruang konsumsi sing luwih jembar lan trep.Bir susu ing sangisore merek produk, uga New Hope Xuelan, Qingshijia lan produk merek liyane sing nyedhiyakake industri bir susu, wis mlebu ing bidang visi konsumen.Penulis weruh yen ing platform sing cocog, dhaptar evaluasi saben bir susu saka ewonan komentar nganti atusan ewu komentar, sing cukup supaya wong bisa ndeleng kenaikan konsumsi bir susu.

Sanajan pasar bir susu saiki durung mbentuk volume gedhe lan ora nyathet proporsi gedhe saka revenue industri susu, tata letak pasar merek ing industri kasebut bener-bener nggambarake optimisme industri babagan pasar iki nganti sawetara, lan masa depan. kompetisi bakal dadi luwih kuat.Ing jangka panjang, rong arah bisa dadi titik pangembangan penting.

Ing tangan siji, industri panganan tansah mbutuhake kualitas lan safety.Ing proses produksi bir susu, kontrol akeh faktor kayata pretreatment susu seger, suhu sterilisasi lan kontrol wektu, rasio bahan, lan proses fermentasi nduweni peran penting.Ing Xinjiang industri susu, panyiapan saka kabèh industri wis digawe cepet.Ing basis saka model pangembangan chain, susu otomatislini produksi birnggabungake mesin cuci botol,mesin ngisi lan seaming 2 ing 1,mesin sterilisasi, mesin labelinglan mesin kemasan ditrapake ing produksi bir susu, kanthi operasi otomatis lan terpadu.Bisa uga ngindhari gangguan sing disebabake dening faktor eksternal.Sing luwih penting, ing mode produksi modern, paramèter teknis mesin lan peralatan luwih bisa dikontrol lan stabil, sing bakal mbantu ningkatake kualitas bir susu.

Ing sisih liya, produksi bir susu saiki biasane adhedhasar implementasine standar perusahaan keamanan panganan.Nalika akeh perusahaan sing mlebu pasar, iki uga ateges kualitas produk bir susu sing kadhaptar bisa uga ora rata, sing ora cocog kanggo pangembangan industri kasebut.Mula, ing latar mburi produksi lan dodolan bir susu sing didorong pasar, perusahaan, asosiasi, departemen sing relevan lan entitas liyane kudu nyepetake panyusunan lan formulasi standar klompok sing cocog kanggo ningkatake produksi standar lan pangembangan bir susu sing lestari.


Wektu kirim: Jun-06-2022
  • Youtube
  • Facebook
  • Linkedin