Introduksi mesin pangolahan otomatis lan semi-otomatis nyepetake nganyarke industri woh kaleng.

Sawetara dina kepungkur, kabar babagan "kekuwatan misterius saka peach kuning kaleng Timur Laut" cepet-cepet nggoleki.Ngomong yen woh kaleng minangka produk ekspor sing penting ing China.Mungkin sampeyan wis ngerti, nanging persik kuning kaleng nduweni posisi sing bisa dibandhingake karo teh herbal Guangdong ing China Timur Laut.

Nanging, apa sing ngadhepi pasar domestik utawa internasional, sing dhasar yaiku nggawe produk sing apik.Ing taun-taun pungkasan, mesin woh lan sayuran otomatis lan semi-otomatis, mesin masak, mesin sterilisasi, lanmesin packagingwis dikenalaké lan diganti ing produksi woh kaleng.

 Canned fruit machinery

Woh kaleng meh populer ing saindhenging negara wiwit taun 1980-an lan 1990-an nganti awal abad kaping 21.Ing wektu iku, apa iku dina Taun Anyar utawa ngunjungi sanak keluarga lan kanca-kanca, woh-wohan kaleng kanggo kabeh umur minangka hadiah sing penting.Peach kuning kaleng sing manis lan enak, jeruk kaleng, lsp.seneng, nanging ora bakal bosen.Kacarita ing tlatah lor wetan isih ana pakulinan mangan buah persik kuning kalengan yen kena pilek.Nanging, kanthi dandan kanthi cepet saka tingkat ekonomi nasional lan wabah saka ilegal nggunakake aditif ing industri woh dikemas kaleng, kang wis batesan entri kurang, pangembangan industri wis ngadhepi impact owahan.

Ing tahap iki, penurunan kanthi cepet ing dodolan woh kaleng nggawe industri panganan kaleng miwiti rectification terpusat regional lan transformasi lan nganyarke.Njupuk Pingyi, Shandong, area produksi utama kaleng peach kuning ing negaraku, contone, departemen sing relevan lokal wis nambah pengawasan lan penegakan hukum produksi peach kuning dikemas kaleng, lan wis diproses lokakarya karo peralatan produksi miskin, sanitasi substandard, lan masalah keamanan pangan.Sawise sawetara diselidiki lan pengawasan lan rectification, jumlah perusahaan pangan kaleng lokal wis suda saka bab 400 kanggo kurang saka 100. Salajengipun, transformasi lan nganyarke perusahaan kaleng uga diwiwiti saka aspek perbaikan kualitas.

Kaya sing kita ngerti,produksi buah kalengkalebu ngumbah, grading, halving, pitting, peeling, wis masak, cooling, trimming, canning, sealing, sterilization, cooling, etc. Utamane, ora mung angel kanggo njamin safety pangan, nanging uga efficiency produksi relatif kurang.Thanks kanggo kasunyatan manawa jinis mesin lan peralatan sing saiki nyedhiyakake produksi woh kaleng relatif lengkap lan fungsional, tampilan anyar baris produksi woh kaleng ora mung ngobrol.

Contone, ing pretreatment saka woh-wohan, ing taun anyar, peralatan ngurutake woh wis mboko sithik nganyari saka bobot prasaja ngurutake kanggo photoelectric ngurutake sing nyawiji ukuran, werna, wangun, cacad, manis lan acidity, lan mesthekake yen panganan kaleng digawe saka nang njaba.Woh nduweni basis kualitas apik.Peralatan reresik otomatis lan semi-otomatis, peralatan slitting, peralatan pitting lan woh-wohan lan mesin sayur-sayuran relieves meksa Processing ing proses pretreatment, lan uga bisa luwih ningkataké uniformity saka petals woh.

Ing link pangolahan utama woh kaleng, mesin masak,mesin sealing, mesin ngisi, suhu dhuwur lan peralatan sterilisasi tekanan dhuwur utawa peralatan pasteurisasi ing dasare bisa entuk proses lengkap sing terintegrasi lan terus-terusan, sing ora mung mbantu nambah produksi panganan Kuncine yaiku nggunakake metode produksi modern kanggo ningkatake kualitas woh kaleng .Utamane kanggo masalah pengawet panganan kaleng sing ora dingerteni wong, kanthi standarisasi lan standarisasi produksi woh kaleng, panggunaan proses sterilisasi sing bener bener-bener bisa ngilangi rasa ora percaya masarakat kanggo nambah pengawet ing woh kaleng, saengga nambah kapercayan konsumen.
canned fruit yellow peach filling machine
Ing babagan kinerja pasar, saliyane nuduhake kaluwihan pangembangan industri ing babagan ekspor lan penghasilan ijol-ijolan manca ing taun-taun iki, industri woh kaleng terus nambah kualitas amarga paningkatan konsumsi ing dalan pangembangan dual-siklus. pasar domestik ing verge Recovery.Ing mangsa ngarep, ora dilalekake niat asli lan ngolah garis produk kanthi jero bakal dadi titik kunci kanggo perusahaan industri supaya bisa adhedhasar pasar.Sampeyan uga perlu kanggo akselerasi introduksi saka peralatan modern ing proses pas wektune miturut kabutuhan produksi dhewe.


Wektu kirim: Mei-10-2022
  • Youtube
  • Facebook
  • Linkedin