Munggah Hutan Yuanqi nggawa kesempatan kanggo pangembangan industri peralatan panganan lan minuman

Musim minuman ing taun 2022 wis nyedhak, lan merek wis siap.Ombenan tanpa gula wis cepet narik ati para konsumen amarga rasane luwih sehat."Laporan Trend Insight Pasar Minuman Bebas Gula China 2021" sing bubar dirilis dening Akademi Ilmu Pengetahuan Cina nuduhake manawa ukuran pasar omben-omben tanpa gula ing negaraku bakal terus njaga momentum wutah lan samesthine bakal mundhak dadi 22.74 milyar yuan ing taun 2025. Ing mangsa ngarep, nalika kesadaran kesehatan konsumen mundhak, omben-omben tanpa gula isih bakal dadi titik pertumbuhan segmen pasar minuman, lan persaingan bakal sengit.Nglawan saben liyane ora mung bakal nguji saluran merek, nanging uga nguji kekuatan produksi.

 Liquid nitrogen dosing machine

Ngomong babagan minuman tanpa gula,wehave kesan jero ing godhong oriental saka spring gunung tetanèn lan banyu sparkling saka Hutan Yuanqi.Dibandhingake karo Oriental Leaf, sing wis ana ing pasar sajrone 10 taun, banyu kemerlap ing Hutan Yuanqi minangka wong anyar.Dadi bebas gula ing omben-omben, ide kasebut pancen kandel lan inovatif, lan syarat teknologi luwih dhuwur.Nalika omben-omben tanpa gula diakoni sacara umum ing pasar, konsep konsumsi sing sehat uga wis ana ing njero ati masyarakat.Bebarengan karo kabutuhan kesehatan liyane, omben-omben kanggo ngilangi pengawet uga dadi tren.Hutan Yuanqi menehi perhatian marang tren kesehatan umum lan nyedhiyakake produksi produk sing cocog karo pangarepan pasar.

 

Ing taun 2018, banyu kemerlap Hutan Yuanqi diluncurake, lan konsep "0 gula, 0 lemak lan 0 kalori" wis bosok banget ing atine wong.

Miturut laporan, ingsijipabrik,10 botol banyu kemerlap diprodhuksi saben detik ing jalur produksi otomatis.Kajaba iku, saben baris produksi nduweni kemampuan "produksi fleksibel" kanggo ngalih kanggo ngasilake macem-macem produk kayata teh kobong, banyu kemerlap, lan alien, sing bakal nyedhiyakake dhukungan kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pasar China Kidul.

 

Titik sade saka Hutan Yuanqi sing narik kawigaten penulis: 0 gula, 0 pengawet.Iku ora gampang kanggo ombenan kanggo nindakake iki.Sanajan diarani babagan teknologi produksi, teknologi kemasan aseptik lair ing taun 1930-an, lan "teknologi pengisian dingin aseptik" domestik wis saya diwasa, nanging amarga pertimbangan biaya, akeh pabrik minuman tradisional isih nggunakake mikroorganisme.Jalur produksi biasa kanthi tingkat pencegahan ora luwih dhuwur tinimbang log5 kudu nambah pengawet ing minuman kanggo nyegah mikroorganisme.

 

YuanqiForest ngenalake "garis produksi asam karbonat steril" kanggo nyukupi standar aseptik log6.Ing bengkel produksi, "mesin ndamu botol" ditepangake kanggo mesthekake yen botol diunekake lan digunakake langsung kanggo nyegah polusi;dilengkapi peralatan banyu steril kanggo mesthekake yen sumber banyu disaring lan sterilized dening RO reverse osmosis banyu purifier lan peralatan banyu steril.efek murni;uga ngenalake "mesin kabeh-ing-siji steril" kanggo nyadari fungsi sterilisasi lan ngresiki botol kosong lan tutup botol, uga fungsi ngisi cairan produk lan capping aseptik.Garis produksi asam karbonat aseptik kabeh nyadari produksi produk aseptik kanthi nol pengawet sawise nyampur rasio lan perfusi cairan feed aseptik, bahan kemasan aseptik (botol kosong & tutup botol), banyu steril lan gas steril.

  

Kajaba iku, baris produksi Pabrik Yuanqi uga dilengkapi karopiranti pangenalan AI, sing bisa ndeteksi kombinasi saben tutup botol lan awak botol kanthi cerdas, lan omben-omben sing ora cocog bakal ditendhang kanthi otomatis.Miturut prakiraan sadurungé, Yuanqi Forest bakal sijine menyang operasi 24 high-endjalur produksi aseptiking 2022.

 

Ing taun-taun pungkasan, Yuanqi Forest terus-terusan masang terminal, ngedegake pabrik dhewe, lan mboko sithik nyingkirake model pengecoran, nggawa dhukungan sing luwih apik kanggo pangembangane ing mangsa ngarep.Perlu dicathet yen Pabrik Hutan Yuanqi biasane nggunakake peralatan domestik, sing uga negesake kekuwatan sawetara perusahaan mesin panganan domestik ing pasar minuman bermutu tinggi.Penulis optimis babagan kenaikan omben-omben domestik ing mangsa ngarep, lan uga menehi perhatian manawa mesin ngisi minuman hulu, mesin kemasan cair lan perusahaan manufaktur peralatan panganan lan minuman liyane bisa menehi dhukungan teknis sing kuat kanggo perusahaan domestik. .


Wektu kirim: Apr-22-2022
  • Youtube
  • Facebook
  • Linkedin