Apa kaluwihan ngisi kadhemen aseptik?

Nutrisi lan kesehatan minangka arah pangembangan utama industri minuman miturut tren peningkatan konsumsi.Omben-omben protein tanduran sing cocog karo tren konsumsi maneh wis dadi "jendela" ing taun-taun pungkasan.Minangka entitas produksi liyane lan liyane melu trek iki, seri efek chain kayata expansion kapasitas ing mburi produksi hulu lan wutah ing dikarepake kanggo mesin wedang wis kesapu.Dadi, ing produksi minuman protein nabati, apa proses produksi utama lan peralatan produksi sing pantes digatekake?

Aseptic Filling

Minuman cair susu sing dipikolehi sawise proses pretreatment bahan mentah, persiapan, homogenisasi, ngisi, sterilisasi, lan liya-liyane yaiku sing diarani minuman protein tanduran.Amarga kacang-kacangan tanduran lan bahan mentahan liyane sugih ing gizi kayata protein lan asam amino, lan duwe isi kolesterol kurang, omben-omben protein tanduran ketemu dikarepake wong kanggo omben-omben sehat ing syarat-syarat kualitas, lan uga ketemu syarat implementasine saka "China Sehat" strategi.

Mlebet ing jaman pasca-epidemi, nalika manungsa langkung migatosaken babagan kesehatan, minuman protein nabati ugi dipunanggep minangka trek ingkang bermutu.Liyane lan liyane manufaktur lan merek berkembang nyepetake staking, lan nyepetake pangembangan susu soy, santen, A seri produk anyar kayata susu oat.Ing proses iki, industri wis ora mung nggawe sawetara kualitas dhuwur "out-of-the-circle" produk, nanging uga kinerja Financing saka merek industri uga bisa nggawe wong ndeleng prospek sing godhongé amba saka industri iki, lan wedang protein tanduran. pasar, kang di senengi dening konsumen maneh, wis Ing taun anyar, wis ditampilake gaya wutah kanthi cepet, lan wis kasil mbalikke pembangunan sluggish saka industri sadurungé.

Mesthine, kanthi lingkungan persaingan pasar sing saya sengit, pangembangan industri minuman protein tanduran mesthi ngadhepi kahanan daya saing inti sing kuat menangake jagad iki.Ing babagan produksi.Proses produksi lan peralatan produksi minangka pranala dhasar lan kunci kanggo ningkatake daya saing inti produk, lan aplikasi teknologi anyar lan peralatan anyar bakal dadi sorotan.

Saiki, omben-omben protein nabati utamane duwe rong proses produksi:Isi panas suhu dhuwurlanngisi kadhemen aseptik, sing terakhir saiki dadi teknologi pangolahan sing luwih didhukung.Amarga dibandhingake karo ngisi panas suhu dhuwur ing jaman biyen, teknologi ngisi kadhemen aseptik ngindhari pengaruh zat sensitif panas ing minuman sajrone proses suhu dhuwur, nyebabake ilang nutrisi ing minuman, sing kondusif kanggo njaga warna lan rasa bahan mentah.Lan nutrisi, luwih akeh kaluwihan ing kualitas produk.

Teknologi pengisian kadhemen aseptikutamane kanggo nindakake suhu konstan utawa ngisi suhu rendah produk ing kahanan aseptik, lingkungan produksi aseptik, peralatan ngisi aseptik, bahan kemasan aseptik lan wadhah, lan liya-liyane. lan bisa entuk kahanan dhasar kanggo ndawakake umur beting produk tanpa nambah pengawet.Mula, perusahaan produksi kudu mbangun bengkel resik sing mumpuni yen perlu, ngenalake ngisi garis produksi ngisi aseptik lan piranti tes ngisi aseptik lan fasilitas hardware liyane, lan rutin mriksa mesin minuman lan komponen teknik sing melu produksi.Proses aseptik ditindakake kanggo njamin operasi sing efektifngisi kadhemen aseptik.


Wektu kirim: Apr-10-2022
  • Youtube
  • Facebook
  • Linkedin