Hot Melt Glue Labeling Machine kanggo mesin label kaleng timah

Katrangan singkat:

Merk: WILLMAN

Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: Kira-kira 20 dina

Fungsi: Labeling

Kelas otomatis: otomatis

Kapasitas: 200-400 kaleng saben menit

Daya: 3KW

NW: 900 KGS

 


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Mesin Labeling

Mesin iki digunakake kanggo label timah

Kaleng timah digulung maju kanggo label sing nambah kacepetan label dibandhingake karo sing tradisional.

Mesin label iki digabungake karo printer inkjet

1. Kapasitas sawetara (kaleng / min): 200-400

2. Diameter bisa ditrapake (mm): 50-114

3. dhuwur bisa ditrapake (mm): 30-240

4. Dimensi label (mm): L160 - 370, W25 - 236

5. Lem sing cocog: Lem leleh panas, lem cepet garing

6. Sumber daya: 380V, 3 phase, 50hz

7. Daya (kw): 3kw

8. Air Compress: 2-4 kg / m2;10 liter / menit

9. Dimensi (m): cocog karo gambar, Bobot Total: 900kgs

Tin Can Labeling Machine

Fitur khusus saka mesin labeling

1. Sawise kaleng digulung menyang mesin, sabuk drive bisa muter.Nalika bisa liwat stasiun adhesive nyawiji panas, lagi ditutupi karo nyawiji panas.Kanthi kaleng maju, bagean kanthi adesif tutul ing ngarep label lan wiwit digulung ing kaleng.Ing wektu sing padha, lem ing mburi label uga bisa digunakake.Nalika komplong maju, label digulung ing komplong.Lan banjur mimpin dening sabuk lan muter metu saka mesin.

2. Mesin kasebut nduweni sistem suplemen label alternatif, saengga ora perlu dipateni nalika nambah label.

3. Lem nambah ing mburi kontrol dening komplong, iku mung nambah lim nalika ana bisa.

4. Mesin nganggo kontrol kacepetan konversi frekuensi, sing bisa diatur miturut kabutuhan produksi kapan wae.

5. Yen mesin perlu imbuhan kanggo komplong beda, panggantos punika prasaja.

6. Lem mung ana ing loro ujung label, sing bisa nyuda biaya label.

7. Gampang kanggo operate lan resik.

Produsen Mesin Pangan lan Minuman Kaleng Profesional

Lini Produksi Jagung Manis Kaleng (5-10 ton / jam kasedhiya)

Lini produksi Ikan Tenggiri/Sarden/Tuna (Kapasitas 60-80 ton/hari)

Lini produksi sarden kaleng (Kapasitas 60-80 ton / dina kasedhiya)

Lini Produksi Pasta Tomat Kaleng (kapasitas 3-100T/h kasedhiya)

Lini Produksi Kacang Kaleng (Kapasitas 100 -400 cpm kasedhiya)

Tin Can Labeling Machine
1 (2)
1 (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin