Mesin Terowongan Sterilisasi Semprotan

Katrangan singkat:

Merk: WILLMAN

Produk: Mesin Terowongan Sterilisasi Semprotan

Bahan: SUS 304

Kontrol Suhu Otomatis PLC

Kapasitas: 4800-24000 kaleng saben jam

Layanan sadurunge sale: Desain tata letak lini produksi

Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: Kira-kira 25 dina

Fungsi: Pasteurisasi

Kelas otomatis: otomatis


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi Produk

Autoclave multi-tujuan otomatis nduweni kaluwihan efisiensi dhuwur, distribusi panas seragam, wektu mundhak suhu suda, teknologi pangan majeng, mundhut gizi suda lan rasa apik.

Kanthi nggunakake kendaraan transfer otomatis, makaryakke accerding kanggo rencana Opti-mized kanggo otomatis ngurangi wektu ngetik autoklaf lan cepet ngirim kandhang lengkap menyang autoclave ing siji.

Sawise ster-ilization, sistem bakal nelpon kanthi otomatis, lan mobil transfer otomatis bakal ngirim produk langsung menyang trek antrian kanggo ngrampungake unloading kandhang otomatis.

Deskripsi Teknis Mesin

Parameter teknis utama

1. Bahan stainless steel, struktur sakabèhé kompak
2. Plat chain bolong plastik kualitas dhuwur,

3. Suhu dhuwur resistance resistance karat

4.Sensor suhu Pt100 nduweni akurasi pangukuran sing dhuwur, sing bisa tekan ± 0.5C.

5. The ternperature sterilization kontrol dening layar tutul PLC, STIN

6. Total wektu pangolahan dikontrol dening konversi frekuensi, sing bisa diatur miturut proses produksi.

Parameter teknis

  1. Ukuran: L=10M W=1M
  2. Suhu stopkontak produk: 25-30 ℃
  3. konsumsi banyu: Daur-ulang nggunakake
  4. Bahan: SUS304 stainless steel
  5. banyu dadi panas kanthi uap.Kanthi suhu.sistem kontrol.
  6. Deskripsi Fungsi: kanthi telung tahap Suhu.,
  7. Tahap Preheating: 4 meter
  8. Tahap pemanasan (tahap sterilisasi): 4meter
  9. Tahap cooling: 4 meter
  10. Bahan saka chain conveyor: PP
  11. Motor + nyuda: merek terkenal China
  12. Pompa banyu: pompa nanfang
  13. Rangka mesin: SUS304
  14. Kontaktor/proteksi: Schneider



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin