Mesin Seaming Vakum lan Nitrogen kanggo Formula Bayi

Katrangan singkat:

Mesin Seaming Vakum lan Nitrogen kanggo Formula Bayi

Merk: WILLMAN

Istilah Pembayaran: T / T L / C ing ngarsane

Wektu Pangiriman: 2 set RTS (Siap dikirim)

Karakteristik: Kanthi fungsi flushing Nitrogen kanggo njaga susu bubuk seger

Fungsi: Vacuuming / Nitrogen gas flushing / Seaming

Kanggo susu formula bayi bisa sealing

Kelas otomatis: otomatis

Paket: Metal Can


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Mesin iki minangka jinis mesin penyegel anyar sing dirancang kanggo industri kemasan bubuk susu, bubuk protein lan produk high-end liyane.Iku jenis mesin sealing cocok kanggo sealing kabeh jinis komplong tinplate, komplong aluminium lan komplong babak liyane.Mesin iki nggabungake fungsi vakum, dosis nitrogen cair lan segel ing siji unit mesin.Mesin iki nganggo kontrol terpadu listrik, antarmuka manungsa, dipakani tutup otomatis, otomatis mlebu lan metu saka kaleng, vakum otomatis lan dosis nitrogen, lan sealing otomatis tanpa minyak.Parameter kerja bisa gampang disetel ing antarmuka manungsa miturut ukuran komplong bunder sing beda.Komponen listrik utama kabeh nganggo bagean vitalitas sing diimpor.

Parameter teknis

Double Kepala Vakum otomatis Nitrogen Seaming Machine Kanggo Metal Can

Ora.

Item

Unit

Parameter kanggo 1 sirah

Parameter kanggo 2 kepala

1

Kapasitas Mode Dosing LN2

bisa / min

6~7

12-14

Mode Normal

bisa / min

10

20

2

Jumlah sisa oksigen

%

<3%

<3%

3

Kepala Jahitan

sirah

1

2

4

Ukuran Bisa Ditrapake Tinggi Bisa

mm

D73~D126.5

(300~502)

D73~D 126.5

(300~502)

Bisa Diameter

mm

100-190

100-190

5

Konsumsi udara sing dikompres

m3/ min

0.3

0.5

6

Persyaratan udara sing dikompres

 

0,6 ~ 0,8 MPa

Pipa udara D8 Kab

0,6 ~ 0,8 MPa

Pipa udara D10

7

Konsumsi nitrogen

L/kaleng

15

30

8

Kebutuhan Nitrogen

 

0,2 ~ 0,4 MPa

0,4 ~ 0,8 MPa

8

Daya Utama

Kw

4(Kalebu pompa vakum)

3.5 + 5.5 (kalebu pompa vakum)

9

Vote

 

3 Phase 380V/50HZ

3 Phase 380V/50HZ

10

Bobot

kg

700

900

11

ukuran

mm

1900×850×1700

2060×1050×1700

Kinerja lan Karakteristik

(1)Tampilan lan bagean utama mesin digawe saka 304 stainless steel;

(2)Segel sistem vakum nganggo cincin segel karet fluorine khusus vakum, sing tahan suhu dhuwur lan anti bocor

(3) operasi antarmuka manungsa-mesin, sistem kontrol PLC, operasi prasaja

(4) Xinje layar tutul, Siemens programmable controller

(5)Omron deteksi posisi fotolistrik

(6) Aktuator pneumatik, katup solenoid, lan sensor deteksi posisi silinder kabeh nganggo merek Airtac

(7) Pompa vakum nganggo pompa vakum domestik sing kondhang

(8) Tekan standar struktur seaming kaping pindho, kanthi kualitas sealing sing apik

(9) Roller nganggo bahan paling anyar lan metode perawatan panas, urip layanan saya apik, pinggiran curling lancar lan seragam, ora ana goresan, lan kualitas sealing luwih apik.

(10)Miturut syarat kualitas sealing lan oksigen residual, bisa gampang diganti lan disetel ing antarmuka manungsa-mesin.

(11)Panganggone bantalan tanpa minyak lan bebas pangopènan ndadekake peralatan luwih resik lan njamin lingkungan kerja sing resik ing bengkel produksi;

(12)Kabeh aktuator digerakake dening silinder lan motor, sing ndadekake kahanan kerja polusi minyak

(13) Antarmuka manungsa-mesin nyedhiyakake fungsi weker fault kayata ora ana tutup, kurang tutup, tank sing diblokir, tank non-gulung, servo, silinder, lan sapiturute, nggawe kesalahan kasebut kanthi cepet, nyuda wektu ngatasi masalah lan ningkatake efisiensi produksi;

(14) Dilengkapi fungsi vakum wektu otomatis kanggo nyegah akumulasi bledug ing hood vakum.

(15) Utamane ing cara vakum lan ngisi nitrogen, kanthi efektif bisa nyegah bledug mabur maneh.

Konfigurasi Listrik

Ora.

Item

Qty'

Merk

1

Motor

1

SMS

2

Ngalih fotolistrik

3

Omron

3

S7-200

1

Siemens

4

Modul ekspansi

1

Siemens

5

Modul ekspansi

1

Siemens

6

Layar tutul

1

XINJE

7

Inverter

1

Delta

8

Inverter

1

Delta

9

Ngalih sumber daya

1

Mingwei

10

Sensor vakum

1

Delta

11

Pompa vakum

1

Hokaido

12

Motor konveyor

2

JSCC

13

Katup elektromagnetik

15

AirTAC

14

silinder

11

AirTAC








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Youtube
    • Facebook
    • Linkedin