Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

ZHOUSHANWillman Machinery Technology Co., Ltd.

Zhoushan willman machinery technology Co., Ltd. minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi peralatan berteknologi tinggi, nggabungake riset lan pangembangan, desain, manufaktur, dodolan lan layanan.Kita khusus ing mesin pengalengan panganan lan minuman kaleng lan mesin dosis nitrogen cair kalebu mesin dosis cairan aseptik lan mesin deteksi produk panganan kaya pamriksa vakum, mriksa ruang sirah dll.

Tim trampil kita bakal menehi layanan profesional kalebu desain tata letak.Adhering kanggo hemat energi, ngirit tenaga kerja, lan kapasitas nambah, kita mbayar manungsa waé liyane kanggo kualitas produk kita.

Willman Machinery minangka produsen mesin panganan lan minuman kaleng profesional sing diadegake ing taun 2014 kanthi tujuan nyedhiyakake mesin paling apik ing industri panganan kanthi rega sing kompetitif.Perusahaan kita miwiti karo mesin dosis LN2 lan mesin deteksi utawa inspeksi produk rampung liyane.

Kanthi dedikasi ing R&D lan inovasi perusahaan, kita wis entuk pangembangan anyar lan ditambahake menyang produk liyane ing mesin pangolahan panganan adhedhasar pengalaman sing sugih ing industri panganan.

Produk kita kalebu mesin deteksi.Amarga panjaluk pasar sing dhuwur kanggo produk ing rak, mesin deteksi nyedhiyakake deteksi kanthi cepet lan tepat kanggo njamin kualitas produk pelanggan.

Isi lan seaming panganan lan minuman kaleng, mesin pra-proses panganan kaya ngumbah, blanching mahcine lsp.

Saliyane unit mesin tunggal, perusahaan uga nyedhiyakake solusi lini produksi kanggo para klien.

Nggawe mesin anyar utawa nganyari mesin exsting miturut syarat klien, kita wis menang reputasi apik saka klien kita.

1 (1)
1

Komitmen Kita

Perusahaan Mesin Willman setya ngasilake mesin sing berkualitas lan nyedhiyakake mahcinery lan layanan kemasan sing puas kanggo saben pelanggan sanajan terus-terusan nambah manufaktur lan manajemen.

Kita percaya yen inovasi minangka kunci sukses.Liwat komitmen tenan kanggo riset lan pangembangan, kita nyedhiyakake solusi canggih kanggo para pelanggan sing nambah kapasitas produksi, nambah integritas beban lan nyuda biaya operasi.

Filosofi Kita

Kita ngarahake nyedhiyakake keunggulan ing kabeh sing ditindakake kanthi mbangun hubungan sing kuwat lan langgeng karo para klien.

Nyempurnakake produk sing wis ana lan nggawe sing anyar terus-terusan kanggo njupuk kauntungan saka teknologi sing berkembang kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing terus-terusan.

212

  • Youtube
  • Facebook
  • Linkedin