Produk

Aplikasi

Babagan awake dhewe

Willman

Teknik Mesin

Zhoushan Willman Machinery Technology Co, Ltd minangka perusahaan manufaktur profesional kanggo ngasilake mesin panganan lan minuman kaleng, nggabungake riset lan pangembangan, desain, manufaktur, dodolan lan layanan.

Kita khusus ing mesin pengalengan minuman panganan kaleng.Produk utama yaiku ngisi panganan kaleng, mesin seaming, mesin dosis nitrogen cair lan mesin deteksi produk panganan.

Kekuwatan kita yaiku nyedhiyakake mesin panganan lan minuman kaleng sing berkualitas kanggo produksi lan mesin deteksi produk kanggo njamin produk sampeyan kanthi kualitas apik.Kaya mesin deteksi vakum, mesin deteksi tekanan batin, mesin deteksi tingkat cairan dll.Mesin dosis nitrogen cair minangka kekuatan kita uga.Kanthi usaha pirang-pirang taun, kita duwe produk anyar -- sistem dosis nitrogen cair aseptik, yaiku mesin sing dibuktekake dening para pelanggan.

Tim trampil kita kanthi pengalaman sing sugih ing lapangan panganan lan minuman kaleng bakal menehi layanan profesional.

Misi kanggo nyedhiyakake mesin kanggo ngrampungake apa sing sampeyan gunakake, ngirit energi, ngirit tenaga kerja, lan nambah kapasitas.Kita menehi perhatian luwih kanggo kualitas produk sing metu saka mesin kanggo njaga reputasi sampeyan saka pelanggan. 

  • Youtube
  • Facebook
  • Linkedin